Laajennetut tekstimainokset ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, ja voimme analysoida niitä tarkemmin . Google pidensi tavallista mainosten poistopäivää lokakuusta 2016 tammikuun 2017 loppuun, jotta ihmisillä olisi enemmän aikaa kokeilla sen laajennettuja tekstimainoksia.
Optmyzrin toimitusjohtajan Frederick Vallaeysin viime esittämä tutkimus analysoi tehokkaiden laajennettujen tekstimainosten ominaisuuksia . Analyysi on tehty 700 tilille, 1,2 miljoonalle mainokselle ja yli tuhannelle miljoonalle näyttökerralle. .
Analyysi keskittyy periaatteessa napsautussuhteeseen (CTR) tehokkuuden vertailukohtana ja totesi, että korkea napsautussuhde on kohtuullinen KPI, koska mainoksen tavoitteena on saada käyttäjä napsauttamaan ja vierailemaan verkkosivustolla . Aloitussivun tehtävänä on muuntaa vierailija ostajaksi, joten korkean tuloksen tuottaminen on todella aloitussivun tehtävä. Tämä analyysi ratkaisee useita saapumisaikaa koskevia kysymyksiä.
Sisällysluettelo
Toimivatko laajennetut tekstimainokset paremmin kuin tavalliset tekstimainokset?
Vaikka jotkin varhaiset tutkimukset osoittivat, että laajennettujen tekstimainosten napsautussuhde oli alhaisempi kuin tavallisilla mainoksilla (jotka ovat olleet AdWordsissa tähän asti), Optymzr:n tutkimus osoitti, että laajennettujen tekstimainosten napsautussuhde on korkea. Laajennetun tekstimainoksen keskimääräinen napsautussuhde oli 28 % parempi kuin tavallisen mainoksen.
Laadulla on paljon väliä. Kun laajennetut tekstimainokset ovat hyvin optimoituja, ne ovat tehokkaampia kuin tavalliset mainokset. Vakiomainoksilla on kuitenkin ollut useita vuosia läpi useita optimointeja, ja joissakin tapauksissa uusi laajennettu mainos ei välttämättä heti ylitä tätä suhdetta.
Dynaamisen avainsanan lisäyksen käyttö on yksi vanhimmista AdWordsissa käytetyistä temppuista mainosten luomisessa. Niiden tarkoituksena on tehdä niistä osuvampia sisällyttämällä avainsana (joka usein osuu yhteen käyttäjän haun kanssa) mainostekstiin.
Analyysissa havaitsimme, että dynaamisen avainsanan lisäyksen käyttö otsikossa käytettynä noin 55 %. Kuitenkin sen käyttäminen kuvauksessa vähentää napsautussuhdetta 35 %. Samaan aikaan on mielenkiintoista analysoida, että mainostajien dynaamisten avainsanojen lisäys kuvaukseen oli huomattavasti pienempi.
Vain laajennettuja tekstimainoksia (ETA) varten kehitetty analyysi päättelee, että dynaamisen lisäyksen käyttäminen yhdessä Osta joukkoviestipalvelu kahdesta Otsikkokentästä korreloi itse asiassa alhaisemman napsautussuhteen kanssa. Näyttää siltä, että parhaat mainokset ovat ne, joissa mainostajat luovat tietyn viestin sanan lisäyksen sijaan.
Entä lisätekstikentät mainosten näkyvässä URL-osoitteessa?
Tutkimuksessa analysoitiin myös, oliko napsautussuhteen ja käytettyjen polkukenttien välillä korrelaatiota, ja Razmotrite izgled svoje kupaonice i osobne saatiin toinen omituinen tosiasia : yhden parametrin käyttö korreloi parempaan napsautussuhteeseen kuin molempien polkukenttien käyttö.
Pitäisikö meidän siis käyttää reittitekstiä mainoksessa?
Aivan kuten avainsanan lisäys toistaa avainsanan mainoksessa, analyysi kysyy, olisiko polkukentissä käytettyjen samojen sanojen toistaminen mainoksessa hyödyllistä napsautussuhteen kannalta.
Huomasimme , että polkutekstin käyttö otsikoissa näyttää vähentävän napsautussuhdetta . Tutkimuksessa oli mainostajia, jotka käyttivät molempia reittipolkuja molemmissa otsikoissa, ja tämä paransi napsautussuhdetta, vaikka twd directory näiden tietojen perusteella ei voida sanoa sitä kategorisesti, koska analysoitujen mainostajien määrä on pienempi. Voimme nojata enemmän siihen tosiasiaan, että tulos on lisättyjen avainsanojen käytön mukainen.
Otsikon luominen, jossa avainsanoja toistetaan paljon, ei näytä olevan hyvä strategia. Pikemminkin näyttää siltä, että hyvin laaditut ja harkitut otsikot tarjoavat paremman napsautussuhteen. Toisaalta kuvauksessa Reitin 1 ja Reitin 2 tekstin uudelleenkäyttö vaikuttaa hyödylliseltä.